Wat is NOMADS?

NOMADS het reizende restaurant in Amsterdam Oost – Als ware nomaden trekt NOMADS de wereld over en laat zijn gasten kennis maken met onontdekte smaken, producten en culturen die onze bijzondere bestemmingen te bieden hebben. Ieder jaar stopt onze reizende keuken in twee landen en wordt de volledige kaart omgegooid. Zo nemen wij onze gasten echt mee op een ontdekkingsreis en is ieder bezoek aan NOMADS een nieuwe ervaring. Onze reis ging van start in Peru en via Jordanië zijn wij doorgereisd naar onze nieuwe bestemming: Portugal!

Creatieve & Reislustige Chef

Als Chef Kok bij NOMADS reis je één á twee keer per jaar voor een onderzoeksreis naar de ‘nieuwe’ bestemming. Je laat je samen met de twee eigenaren inspireren door de food cultuur, lokale gerechten en nieuwe producten die je ontdekt op de food markt. De ervaring die je tijdens deze reis op doet vertaal jij door naar creatief menu met een uniek verhaal.

De Chef Kok die wij zoeken heeft ontzettend veel passie voor het vak, is creatief, werkt vakkundig, toont initiatief en kan goed met een behoorlijke portie veranderingen omgaan. Daarnaast ben jij als Chef Kok verantwoordelijk voor de dagelijkse orde, structuur en wisselende organisatie van de keuken. Je bent de manager van de keuken en streeft je maandelijkse targets na.

Profiel Chef Kok


Onze droom Chef heeft:
– Aantoonbare werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar als Chef kok of Souschef.
– Afgeronde koksopleiding
– Een flinke dosis creativiteit
– Kennis conform HACCP en Sociale Hygiëne
– Enorme passie voor het vak
– Werkt doelgericht
– Veel enthousiasme om met twee jonge, energieke ondernemers deze uitdaging aan te gaan.

Verdere functie-vereisten:
– Stressbestendig
– Ondernemend
– Representatief
– Servicegericht
– Flexibel (qua denkvermogen en wisselende werktijden)
– Meedenkend
– Oplossingsgericht
– Zelfstandig
– Stelt prioriteiten

 

Voordelen werken bij NOMADS

  • Marktconform salaris gebaseerd op werkervaring.
  • Een zaak die continu in beweging is waarin jij samen met de twee eigenaren de leiding neemt voor het ontwikkelen van de nieuwe bestemming.
  • Ruimte voor creativiteit en inbreng van eigen ideeën.
  • Één á twee keer per jaar een onderzoeksreis naar een nieuwe bestemming.
  • 40 uur contract
  • Doorgroeimogelijkheden

Geïnteresseerd?

Ben jij de grensverleggende en creatieve Chef die wij zoeken? Stuur dan je brief en CV aan info@nomads-amsterdam.nl t.a.v. Jaap Kin.