Groepsdiner, vergadering of een event?

Wij denken graag mee!

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor een groepsdiner, vergadering of event? Dan denken wij graag met je mee! NOMADS is een stijlvolle zaak in Amsterdam Oost met een groot terras aan het water. Hiermee is het een unieke locatie met ruime mogelijkheden voor een lunch, borrel of diner. 

Voor groepen tot 80 personen hebben wij zowel binnen als op het terras verschillende mogelijkheden. Zo kun je dineren aan een lange tafel in onze afgesloten serre of reserveer je gewoon het gehele restaurant exclusief.

Ook voor een gezellige borrel is NOMADS de ideale locatie. Het sfeervolle restaurant biedt plaats aan 150 personen en kan in verschillende settings worden opgezet.

Dus plan jij binnenkort een lunch, vergadering, event of gezellig diner? Dan helpen wij je graag verder. Neem contact op via info@nomads-amsterdam.nl of 020-7790469 en bespreek je wensen met ons.

Contact met NOMADS

Bereikbaarheid

Parkeer de auto gemakkelijk in de parkeergarage Q-park Oostpoort op 150 meter afstand. Met het openbaar vervoer is NOMADS ook goed bereikbaar. Tram 19 stopt bij halte Oostpoort, vanaf daar is het slechts twee minuten lopen en Station Muiderpoort is slechts 5 minuten lopen.