NOMADS at HOME tijdens de feestdagen!

It’s the most wonderful time of the year…. Onze favoriete tijd van het jaar staat bijna weer voor de deur. Al zal het dit jaar wel een beetje anders zijn. Ondanks alle maatregelen vinden wij het ontzettend belangrijk om het leven te vieren. Daarom maakt NOMADS van de decembermaand één groot feest. Als jij namelijk niet naar ons kunt komen, komen wij gezellig naar jou toe!

Come aboard! Vanaf donderdag 17 december neemt NOMADS je mee op reis langs de zuidelijke Zijderoute. In 3, 4, 5 of 6 gangen reizen we van Zuidoost-Azië via India naar de Perzische Golf en Afrika en dat allemaal thuis aan jouw eettafel. Tijdens deze reis serveren wij onze favoriete gerechten, maar dan met een NOMADS twist.

Het menu:

Vietnam
Koud gerookt en gelakte zalm – knoflook crème – watermeloen radijs – lente ui

Jordanië (bij 4, 5 & 6 gangen)
Aubergine shatta – labneh – za’atar – granaatappel

Israël (bij 5 & 6 gangen)
Coquille – saffraan sinaasappelsaus – tabouléh

Thailand
Runder bavette – massaman saus – tamarinde – kokos – Thaise aardappel

India (bij 6 gangen)
Bbq spitskool – vadouvan – kurkuma

Ethiopië
Chocolade – koffie – pistache

 

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel makkelijk: jij plaatst een bestelling voor een  3, 4, 5 of 6 gangen menu. Vervolgens gaan wij aan de slag met alle voorbereidingen en zorgen dat je pakket klaar staat wanneer jij dit wilt ophalen. Door middel van onze instructievideo’s leggen wij uit hoe je de gerechten met een paar simpele handelingen kunt afmaken. Voor de ultieme experience geven wij een passend wijnadvies, zorgen voor een leuke beschrijving van ieder gerecht en een gezellige Spotify playlist. Iedereen die zijn bestelling voor zondag 15 november plaatst krijgt een fles cava van ons cadeau.

NOMADS at Home
– 3 gangen menu     €32,50
– 4 gangen menu     €38,50
– 5 gangen menu     €46,50
– 6 gangen menu     €54,50

Alle bestellingen voor kerst kunnen op donderdag 24 december worden opgehaald.
Voor onze Brabantse gasten: Op donderdag 24 december kunnen de menu’s ook in Breda, Tilburg en Rijen worden opgehaald. Graag bij de bestelling vermelden in welke plaats je het menu wilt afhalen.

Wil je het menu bekijken of vast een bestelling plaatsen? Klik dan op onderstaande knop.